Vestjyde stryger afsted med Lotto førstepræmien på 8 millioner - se her, hvor de andre giga-gevinster lander

Foto: Danske Spil A/S.
dato

Lørdag aftens Lotto trækning bød på hele tre millionærer, den største af dem fra Ringkøbing kommune, hvor en yderst heldig danskers kupon er vilde 8 millioner kroner værd.

I aftes var der flotte 8 millioner kroner på spil i Lotto. Og det eneste, man behøvede for at udløse førstepræmiepuljen var at ramme plet på de syv helt rigtige Lotto tal.    

Og dét gjorde en heldig dansker fra Ringkøbing kommune, og vedkommende kan godt begynde at drømme om, hvad der skal ske med de 8 millioner skattefrie kroner, der snart triller ind på kontoen.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Kilde: Danske Spil A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.