Dagplejer M/K søges til dagplejen i Spjald

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af succesen - Dagplejen i Spjald søger 1 dagplejere fra 16. august 2024 eller hurtigst mulig herefter.

Kunne du tænke dig at blive dagplejer.......

Forældre i Ringkøbing-Skjern Kommune er så glade for kommunens pasningstilbud, at de har placeret dem på en flot tredjeplads på landsplan i 2022. Det er vi stolte af og taknemmelige for – og nu er der også plads til dig på holdet. Vi søger to nye dagplejere M/K i Spjald.

I Ringkøbing-Skjern Kommune er dagplejen en vigtig brik i børnenes opvækst. Dagplejen giver børnene en tryg og omsorgsfuld hverdag, og lige nu kan du blive vores næste kollega. I dagplejens faglige fællesskab indgår pædagogisk vejledning og individuel sparring. Du kommer i team med dine dagplejekolleger, hvor I blandt andet deltager i legestue. Du kan eventuelt blive en del af en stordagpleje.

”Det er dejligt at præge børns opvækst og se dem, fra de kommer som små stille børn til to år senere at være helt klar til børnehave. Det er fantastisk. Jeg elsker mine unger”, Marianne, dagplejer i Ringkøbing-Skjern Kommune

”Det er fantastisk at kunne give børn sådan en rolig start på livet. Det er helt unikt”. Bente, dagplejer i Ringkøbing-Skjern Kommune

Vi tilbyder et job, hvor du;

• får et tæt fagligt fællesskab

• arbejder med børn i dit eget hjem

• selv kan planlægge din hverdag

• skaber trygge rammer og nære relationer til små børn og deres forældre

• kan få indskrevet dit eget barn hvis barnet er mellem 26 uger og op til 2 år og ti måneder

Vi tilbyder efteruddannelse, herunder førstehjælpskursus, og understøtter naturligvis dig som dagplejer, hvis du passer børn med særlige behov.

Før du modtager de første børn, gennemgår du et introduktionsforløb, hvor du præsenteres for Børne- og Familiepolitikken og for hvordan du skal arbejde med den pædagogiske læreplan. Desuden kan der aftales en mentorordning.

Vi ønsker os en ny kollega, som er kærlig, omsorgsfuld og anerkendende over for børnene.

Vi ønsker en kollega, som har lyst til et kollegialt og fagligt fællesskab om at skabe en tryg og udviklende hverdag for de små børn.

Er du den person, så ring til dagtilbudsleder Annie Hangaard mobil 20848075 eller send en mail på annie.hangaard@rksk.dk eller til dagplejepædagog Anja Dirksen på tlf. 25769653 for at høre mere om stillingen. Eller send en ansøgning af sted med det samme. 

Der er ansøgningsfrist torsdag den 30. maj 2024 kl. 12.00

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende dog senest mandag den 3. juni 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende FOA overenskomst

En arbejdsuge på 48 timer, hvor du ikke har transport til og fra arbejde. Der optjenes en halv dags afspadsering pr. måned, der er et særligt skattefradrag på 60% til udgifter til forplejning til børnene, vedligeholdelse af hjemmet mv. Der optjenes yderligere 3 dages afspadsering pr. år for deltagelse i aftenarrangementer og endnu en dag i henhold til overenskomsten.

Der indhentes børneattest for alle i husstanden over 15 år inden endelig ansættelse.

Din bolig og udendørsarealer skal godkendes, inden du ansættes som dagplejer


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Blomstermarken 9, 6971 Spjald

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041152

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet