Lønspecialist søges til KP Components i Spjald - Bliv eksperten inden for lønadministration

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På vegne af KP Components søger Career en lønspecialist til hovedkontoret i Spjald, der med sine knivskarpe kompetencer inden for lønadministration kan sørge for, at processerne kører, samt yde kvalificeret support til både kolleger og organisation. Er det dig, vi søger?

KP Components er én af verdens førende underleverandører af komplekse, bearbejdede metalkomponenter til store, internationale kunder. Virksomheden er i rivende udvikling og er netop nu på udkig efter deres kommende kollega til HR/Payroll teamet, der består af tre øvrige dygtige kolleger og den HR-ansvarlige.

En bred vifte af spændende opgaver
Som Lønspecialist hos KP Components får du en alsidig hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte opgaver inden for lønadministration.

Opgaverne lyder som følgende:

 • Lønkørsel til funktionærer og timelønnede (treholdsskift), som alle afregnes på månedsbasis
 • Spørgsmål og behandling ifm. refusion, sygdom, barsel, ferie og lignende
 • Udarbejdelse af kontrakter og hjælp til opsigelser
 • Holde dig ajour med Industriens overenskomster og lokalaftaler
 • Oprettelse og vedligehold af stamdata
 • Diverse ad-hoc opgaver samt spørgsmål fra kolleger og organisationen
KP Components anvender systemerne Intect til løn samt TRIMTIT til bl.a. tidsregistrering, hvorfor det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til disse systemer.

Specialist inden for lønadministration
Hos KP Components bliver du specialisten inden for lønadministration. Vi er derfor på udkig efter dig, der har flere års erfaring fra en lignende stilling og kan sætte flueben ved ovenstående opgaver. Med andre ord har du rygsækken fyldt med faglige kompetencer inden for dit fag – særligt arbejdet med timeløn, skiftehold, overenskomster og lokalaftaler.

Som person går du proaktivt til værks og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du er detaljeorienteret og kender til vigtigheden af struktur, omhyggelighed og deadlines.

Du trives med at have en stor kontaktflade, da du vil være go-to-person for dine kolleger i organisationen ved spørgsmål omkring løn eller lignende forhold. Du besidder i den forbindelse engelsk i skrift og tale på brugerniveau, da der vil forekomme henvendelser herpå.

Kommunikationen er åben og transparent, hvorfor du bl.a. også vil være med til tavle-/ledermøder, hvor der deles ud af viden.

Støttende virksomhedskultur
Du bliver en del af en støttende og samarbejdsorienteret virksomhedskultur, der tror på, at de bedste resultater kommer fra passion og engagement. Din erfaring og dine idéer vil blive værdsat og hjælpe med at forme virksomhedens fremtid.

Herudover kan du bl.a. se frem til:

 • Blive en del af et internationalt HR/Payroll-team med højt til loftet
 • En konkurrencedygtig løn
 • Morgenmad og frugtordning
 • Pensionsordning samt sundheds- og tandlægeforsikring
 • Aktiv personaleforening, der arrangerer sociale arrangementer
Vi ser frem til at høre fra dig
Career varetager rekrutteringsprocessen for KP Components. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent, Steen Steensgaard Andersen, på tlf. +45 6163 0711.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet GDPR.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067272

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet